Sistemul de gestionare a apei SCHELL SWS.
Astăzi, igiena devine digitală.

În vremuri de complexitate crescândă, cresc și cerințele pentru funcționarea conform destinației a instalației de apă potabilă. Cu ajutorul sistemului de gestionare a apei SWS de la SCHELL, funcționarea în condiții de igienă permanentă a instalației de apă potabilă este ușor de realizat - la toate punctele de curgere esențiale din sectoarele public, semipublic și comercial. Armăturile și lucrările de întreținere pot fi proiectate în mod eficient și economic. Sistemul poate fi integrat în toate tehnologiile obișnuite de gestionare a imobilelor. Interconectarea flexibilă prin radio și/sau cablu este ideală pentru clădirile noi și imobilele existente.INTERCONECTAREA INTELIGENTĂ A ARMĂTURILOR SANITARE. CU SCHELL SWS.

Urmăriți filmul


Simplu:
Beneficiați de la proiectare până la exploatare.

Armăturile interconectate reprezintă dezvoltarea continuă logică a armăturilor electronice. Pare simplu - așa și este. Cu sistemul de gestionare a apei SWS de la SCHELL. Selecția componentelor este simplă. Instalarea și operarea sunt intuitive, iar sistemul este extrem de flexibil. În acest fel, puteți satisface cerințele clienților dumneavoastră cu un minim de efort și vă puteți proteja împotriva riscurilor de igienă. SCHELL vă sprijină prin consiliere, formare și un service complet.Mai multe informații pentru proiectanții sistemelor tehnice ale clădirii

Sigur:
În proiectarea, construcția și exploatarea instalațiilor de apă potabilă.

Ușor de instalat - ușor de utilizat: Sistemul de gestionare a apei SWS de la SCHELL sprijină menținerea calității apei potabile datorită schimbării calificate a apei prin spălări automate după stagnare. Securitatea este asigurată, de exemplu, prin analiză, documentație completă și raportare. În plus, crearea de planuri de amplasare, formarea grupurilor și crearea de rețele radio și/sau prin cablu permit o mai mare flexibilitate în proiectarea clădirilor noi și a renovărilor. De asemenea, este compatibil cu orice tehnologie de gestionare a imobilelor.

Mai multe informații pentru managerii clădirilor

Economic:
Exploatarea eficientă a imobilelor - păstrarea valorii pe termen lung

O instalație de apă potabilă permanent igienică, care să protejeze sănătatea utilizatorilor, este esențială. Legea nu a impus cerințe stricte în mod inutil, a căror nerespectare poate avea consecințe grave. Sistemul de gestionare a apei SWS de la SCHELL oferă administratorilor și proprietarilor de imobile siguranță în acest sens și oferă, de asemenea, avantaje economice concrete de-a lungul întregului ciclu de viață al clădirii. Investiția în SCHELL SWS se amortizează după doar câțiva ani.


Mai multe informații pentru administratori/municipalități
Toate produsele SWS prezentate în ansamblu

Doriți să știți care sunt componentele aferente și care baterii pot fi interconectate cu SWS? Aici sunt prezentate toate produsele în ansamblu.


Către prezentarea în ansamblu a produselor SCHELL SWS


Broșuri și descărcări

Indiferent dacă este vorba de broșuri sau actualizări de software, puteți găsi numeroase documente și fișiere utile pe pagina noastră de descărcări SCHELL SWS.

Spre descărcări


Componentele sistemului

Serverul SWS al sistemului de gestionare a apei

Piesa centrală a sistemului este serverul SWS cu software-ul său inteligent. Acesta este responsabil pentru setările centrale ale parametrilor bateriilor, spălărilor intermediare, executării dezinfecției termice, precum și pentru analiză și documentație. Datele celor până la 64 de participanți sunt transmise prin tehnologie radio sau prin cablu de magistrală. Serverul SWS este controlat prin intermediul gateway-urilor SWS de la un sistem supraordonat de gestionare a imobilelor. Integrarea în tehnologia de gestionare existentă este realizată de un integrator de sistem. Sisteme de gestionare a apei SWS multiple pot fi operate în paralel în clădirile mai mari.

MANAGER RADIO FM SWS

Managerul radio servește la conectarea legăturilor radio mai mari. Acesta funcționează și ca repetor și este operat prin intermediul unui adaptor de rețea.

ADAPTORUL DE REȚEA CU MAGISTRALĂ SWS 30 V

Adaptorul de rețea cu magistrală alimentează cu electricitate toate extensiile cablu pentru magistrală utilizate și armăturile interconectate prin acestea, precum și serverul SWS.

GATEWAY-URILE SWS

Gateway-urile permit integrarea sistemului de gestionare a apei SWS în tehnologiile de gestionare a imobilelor. Un gateway traduce protocolul SWS în protocolul dorit de magistrală standard. Vă stau la dispoziție diferite modele în funcție de protocol și de numărul de puncte de date necesare. Pentru fiecare server SWS integrat este necesar un gateway SWS.

SENZORII DE TEMPERATURĂ SWS

Senzorii de temperatură SWS înregistrează temperatura apei, astfel putând fi controlate spălările igienice și documentate temperaturile. Pentru transmiterea datelor legate de temperatură, senzorii de temperatură sunt integrați în rețeaua SWS prin intermediul extensiei pentru magistrală a armăturii sau direct cu o extensie proprie pentru magistrală.

VENTILELE SWS DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA SCURGERILOR

Ventilul SWS de protecție împotriva scurgerilor împiedică contaminarea apei în afara perioadelor de activitate din clădire și protejează concomitent igiena apei potabile. Acesta blochează alimentarea cu apă fie central, fie în perioadele de timp în care nu se desfășoară activități în imobil, precum noaptea, la sfârșit de săptămâna sau pe durata vacanțelor. Acesta se deschide și se închide automat pentru spălările după stagnare. Perioadele de utilizare și de închidere pot fi programate ușor prin intermediul unei funcții de calendar. 

SMART.SWS

Cu SMART.SWS, un supliment inovator al sistemului de gestionare a apei SWS, utilizatorii pot apela online datele de analiză și pot verifica mesajele de stare și evaluările importante din toate clădirile, indiferent unde se află.


Toate componentele sistemului prezentate în ansamblu

Serverul SWS al sistemului de gestionare a apei

Piesa centrală a sistemului este serverul SWS cu programul său inteligent. Acesta este responsabil pentru setările centrale ale parametrilor bateriilor, spălărilor intermediare, executării dezinfecției termice, precum și pentru analiză și documentație. Datele celor până la 64 de participanți sunt transmise prin tehnologie radio sau prin cablu de magistrală. Serverul SWS este controlat prin intermediul gateway-urilor SWS de la un sistem supraordonat de gestionare a imobilelor. Integrarea în tehnologia de gestionare existentă este realizată de un integrator de sistem. Sisteme de gestionare a apei SWS multiple pot fi operate în paralel în clădirile mai mari.


Cablu BE-K SWS de extensie pentru magistrală

Cablul de extensie pentru magistrală transmite datele bateriei către serverul SWS și înapoi, prin intermediul unui cablu cu o lungime de până la 350 m (în total cablul nu trebuie să depășească mai mult de 1.000 m). Același cablu servește alimentării cu tensiune pentru BE-K și baterie.


Extensie radio pentru magistrală BE-F SWS

Extensia radio pentru magistrală servește la transmiterea fără cablu a datelor între serverul SWS și bateria electronică. Alimentarea cu tensiune se realizează alternativ prin intermediul compartimentului cu baterii al bateriei sanitare sau prin intermediul unui adaptor de rețea. Extensia radio pentru magistrală funcționează și ca repetor (rețea wireless mesh) la alimentarea cu tensiune de rețea.


Manager radio FM SWS

Managerul radio servește conectării pe distanțe radio mai mari. Acesta funcționează și ca repetor și este operat prin intermediul unui adaptor de rețea.


Adaptorul de rețea cu magistrală 30 V SWS

Adaptorul de rețea cu magistrală alimentează cu electricitate toate dispozitivele de extensie cu cablu pentru magistrală utilizate și bateriile interconectate prin acestea, precum și serverul SWS.


Gateway-urile SWS

Gateway-urile permit integrarea sistemului de gestionare a apei SWS în tehnologiile de gestionare a imobilelor. Un gateway traduce protocolul SWS în protocolul dorit de magistrală standard. Vă stau la dispoziție diferite modele în funcție de protocol și de numărul de puncte de date necesare. Este necesar un gateway pentru SWS pentru fiecare server SWS integrat.


Senzorul de temperatură SWS

Senzorul de temperatură SWS detectează temperatura apei, astfel putând fi controlate spălările igienice și documentate temperaturile. Pentru transmiterea datelor legate de temperatură, senzorul de temperatură este integrat în rețeaua SWS prin intermediul extensiei pentru magistrală a bateriei sau direct cu o extensie proprie pentru magistrală.


Supapa SWS de protecție împotriva scurgerilor

Supapa SWS de protecție împotriva scurgerilor împiedică contaminarea apei în afara perioadelor de activitate din clădire și protejează concomitent igiena apei potabile. Aceasta blochează alimentarea cu apă fie central, fie în perioadele de timp în care nu se desfășoară activități în imobil, precum noaptea, la sfârșit de săptămâna sau pe durata vacanțelor. Aceasta se deschide și se închide automat pentru spălările intermediare. Perioadele de utilizare și de închidere pot fi programate ușor prin intermediul unei funcții de calendar.


SMART.SWS

Cu SMART.SWS, un supliment inovator al sistemului de gestionare a apei SWS, utilizatorii pot apela online datele de analiză și pot verifica mesajele de stare și evaluările importante din toate clădirile, indiferent unde se află.

AVEȚI ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA SCHELL SWS?

Vă oferim cu cea mai mare plăcere asistență tehnică pentru planificarea, proiectarea și selectarea componentelor aplicației dumneavoastră. De asemenea, vă răspundem cu cea mai mare plăcere tuturor întrebărilor care pot apărea după instalarea produselor, pentru a vă garanta o operare fără probleme a sistemului SWS.


Contactați-ne

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date