SCHELL Single Control SSC. Ideális megoldás önálló szerelvények paraméterezéséhez.

Még az áttekinthető számú szerelvénnyel felszerelt középületekben is fontos, hogy a vízellátó rendszer higiéniai szempontból biztonságosan működjön. Ebben központi szerepük van az elektronikus szerelvényeknek. Azonban az egyes szerelvények manuális paraméterezése gyakran időigényes, és több hibalehetőséget is magában rejt.

A praktikus megoldás: a SCHELL SSC.
Ezzel a rendszerrel az elsősorban középületek szaniterhelyiségeiben található szerelvények paraméterezése kényelmesen és gyorsan elvégezhető, például Bluetooth® kapcsolaton keresztül.

Az előnyök:

  • Hatékony: a szerelvények gyors és igény szerinti paraméterezésével, valamint a célirányos karbantartásokkal optimalizálja a munkaigényt
  • Variálható:az SSC USB-adapter és az SSC Bluetooth®-modul egyaránt mobil eszközként használható. Ha a Bluetooth®-modul a szerelvényen marad, akkor plusz funkciók – például pangási öblítés – is végezhetők a segítségével.
  • Praktikus: azonnal használható
  • Gazdaságos: nincs szükség drága kiegészítő felszereltségre, már néhány szerelvény esetén is megtérülő és hatékony
  • Felhasználóbarát: intuitív kezelés számítógépes szoftver, valamint okostelefonon és táblagépen futtatható alkalmazás segítségével
  • Biztonságos: segít fenntartani a vízminőséget, többek között idővezérelt pangási öblítésekkel, különösen a ritkán használt vízvételi pontokon

A rendszer elemei:

Az SSC lehetővé teszi a kompatibilis elektronikus SCHELL szerelvények paraméterezését, például vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton keresztül az SSC Bluetooth®-modul, valamint az iOS és android operációs rendszerre ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével. A rendszer egyaránt lehetővé teszi a mosdó-, zuhany-, WC- és piszoár csaptelepek programozását.
A rendszerelemek áttekintése

SSC Bluetooth®-modul

Az SSC Bluetooth®-modul és a SCHELL Bluetooth® alkalmazás segítségével valamennyi SSC-kompatibilis SCHELL szerelvény ponttól-pontig kommunikációt biztosító Bluetooth®-kapcsolaton keresztül paraméterezhető. A szerelvény és az okostelefon vagy a táblagép közötti ponttól-pontig kommunikáció (készülékpárosítás) a Bluetooth®-Smarton, azaz a Bluetooth® különösen energiatakarékos változatán keresztül valósul meg. Az SSC Bluetooth®-modul mobil programozóegységként használható, vagy pedig tartósan a szerelvényhez és annak áramellátásához csatlakoztatható. Fix telepítés esetén további funkciók is rendelkezésre állnak, például pangási öblítések beépített öblítési naptár alapján fix napokon és időpontokban, valamint dokumentálás (opcionálisan CSV-fájlba exportálás is). Az alkalmazással hibadiagnosztika is végezhető.


A SCHELL SSC Bluetooth®-modul a VITUS-hoz

A speciális SCHELL SSC Bluetooth®-modul utánszerelő készlete segítségével kényelmesen elvégezheti a SCHELL VITUS szerelvények paraméterezését, valamint a futásidők és a pangási öblítések, stb. beállítását. A VITUS Bluetooth®-modulja emellett lehetőséget nyújt a szerelvényekhez a termikus fertőtlenítésnek tablet vagy okostelefon általi biztonságos távolságból történő kiváltására is. 


SSC Bluetooth® alkalmazás

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és Google Play Áruházból. A felhasználói felület tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk az intuitív kezelésre és az egyszerű navigálásra. A kompatibilis szerelvény Bluetooth®-modulon keresztül történő párosítása után a szerelvény paraméterei – például a működési idő és az érzékelő hatótávolsága – az alkalmazásban kényelmesen hozzáigazíthatók a helyi adottságokhoz. Ha több, ugyanolyan típusú szerelvényen is ugyanazokat a beállításokat kell alkalmazni, akkor azok ideiglenesen elmenthetők az alkalmazásban, majd átküldhetők a következőként párosított szerelvényre.


SSC USB-adapter (ábra nélkül)

Az SSC USB-adapteren keresztül az SSC-kompatibilis SCHELL szerelvény számítógéphez csatlakoztatható. Áramellátás helyett az adatper a szerelvényhez csatlakozik. Ezután a számítógépen futó SSC USB-szoftverrel elvégezhető a szerelvény paraméterezése és diagnosztikája. A szoftver itt tölthető le.


SCHELL SSC Bluetooth® alkalmazás letöltése

Szerelvényeink SSC-n keresztüli paraméterezése az SSC Bluetooth®-modul csatlakoztatása után az itt letölthető SSC Bluetooth® alkalmazás segítségével végezhető el.

Tovább az iOS-es alkalmazáshoz

Tovább az androidos alkalmazáshoz


Információk és frissítések

Akár kezelési útmutatót, akár szoftverfrissítést keres, a SCHELL SSC letöltőoldalon sok hasznos dokumentumot és fájlt talál.

Tovább a letöltésekhez


Az SCHELL SSC termékek áttekintése

Szeretné tudni, milyen rendszerelemekre van szükség, és mely szerelvények paraméterezhetők a SCHELL SSC segítségével? Itt megtalálja az egyes termékek áttekintését.

Tovább az SCHELL SSC termékáttekintéshez


Kérdése van a SCHELL SSC rendszerrel kapcsolatban?

Tervezéssel, méretezéssel és a rendszerelemek kiválasztásával kapcsolatos műszaki kérdésben állunk szíves rendelkezésére. Az SSC gördülékeny üzemeltetése érdekében a telepítés után is szívesen válaszolunk minden kérdésére. A szoftverfrissítésekhez természetesen ingyenesen letölthető formában juthat hozzá.

Lépjen velünk kapcsolatba


Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés