SCHELL producten – eerste keus op het gebied van armaturentechnologie.

Wanneer het om kranen gaat, dan horen de producten van SCHELL al 80 jaar tot de top. Of het nu om kranen voor wastafels, douches, WC's of urinoirs gaat. Of om hoekregelkranen. Of om aansluitkranen voor verwarming, gas en huishoudelijke toestellen zoals een wasmachine – SCHELL hoort overal thuis waar robuuste, hygiënische en duurzame oplossingen worden verlangd. En dat vooral in openbare en halfopenbare sanitaire ruimtes en in industriële omgevingen, waar kranen vaak zwaar op de proef worden gesteld. 

Systeemoplossingen
Wilt u hygiënisch perfecte drinkwaterinstallaties? Of u nu 1 kraan of 300 kranen heeft – wij hebben de juiste systemen voor u.

Wastafels
Wat ook wordt verlangd van wastafelkranen of wanduitlopen in openbare sanitaire ruimtes - het uitgebreide productassortiment van SCHELL voldoet aan elke wens.

Douches
Douches in openbare en semiopenbare gebouwen en in industriële omgevingen zijn vaak continu in gebruik. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie

Wc's
Spoelsystemen voor wc's zijn in steeds meer openbare en halfopenbare sanitaire ruimtes en in industriële omgevingen terug te vinden.

Urinoirs
Zowel voor wandinbouw als voor montage in opbouw. Handenvrij of manueel te bedienen.

Montagemodule
Ons bedrijf biedt complete systemen aan, en daarom is het voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat wij voor alle toepassingen ook montagemodules aanbieden.

Aansluitkranen voor toestellen
Overal waar we veilig willen kunnen omgaan met water: in de badkamer, keuken, kelder, garage of tuin, zijn de aansluitkranen van SCHELL voor toestellen niet meer weg te denken.

Hoekregelkranen
SCHELL staat bekend als de uitvinder van de hoekregelkranen. Sinds generaties vertrouwen installateurs op de vakkennis van de Europese marktleider inzake hoekregelkraantechniek.

Verwarmingskranen
Afsluitkranen voor toestellen, vul- en aflaatkranen of radiatorkoppelingen – bij SCHELL vindt u ook een reeks verwarmingskranen.

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar