Armaturen Made in Germany

Als er SCHELL op staat, weet u dat het kwaliteit is.

Kranen voor wastafels, douches, WC’s en urinoirs. Maar ook hoekregelkranen of kranen voor de aansluiting van verwarmingsinstallaties, gas of huishoudelijke toestellen. SCHELL levert vandaag de dag meer dan 2.000 deskundige antwoorden wereldwijd, en dat terwijl de eisen op het gebied van hygiëne, waterbesparing, betrouwbaarheid en robuustheid steeds hoger liggen.  

Om te garanderen dat de naam SCHELL synoniem blijft met kwaliteit, worden onze producten en processen voortdurend gecontroleerd en beschikken ze over alle vereiste kwaliteits- en veiligheidscertificaten. Zo is b.v. het kwaliteitsmanagement van SCHELL volgens DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd.

En omdat kwaliteit vooral bij kranen in openbare, halfopenbare en industriële sanitaire ruimtes een grote rol speelt, hechten wij bij SCHELL veel belang aan hoogwaardige en hygiënische materialen en een constructiewijze die garant staat voor duurzaamheid en bescherming tegen eventueel vandalisme.

KWALITEITSKENMERKEN

ASAG

Aanduiding voor de uitrusting van SCHELL producten met aansluitingen met zelfdichtende schroefdraad.

 

DVGW

Kwaliteitsmerk van producten die werden gecontroleerd en getest door de "Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfachs eV

 

TÜV Rheinland

De TÜV Rheinland heeft het kwaliteitsmanagement van SCHELL gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015.

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar