Schell Armaturenhersteller - Das Fsirmengebäude

Water, bossen, ongerepte natuur – dat is niet het enige wat het Duitse Sauerland kenmerkt.

In deze streek is ook het bedrijf SCHELL gevestigd, een van de geprefereerde partners voor hoogwaardige kranen voor gebouwtechniek. Wat installateurs, handelaars, planners, architecten en opdrachtgevers zo waarderen aan ons familiebedrijf uit Olpe: de compromisloze kwaliteit, de innovatieve producten en in de eerste plaats ons streven naar perfecte en duurzame oplossingen.

Waarden waar de oprichter van het bedrijf, Hubert Schell, al in 1932 achter stond. En waarmee zijn zoon Günther Schell een internationaal succesvol bedrijf uitbouwde. Bij ons worden continuïteit en betrouwbaarheid met een hoofdletter geschreven en dat is alleen al te merken aan het feit dat het bedrijf nog altijd in familiebezit is. Intussen al in handen van de derde generatie.  Wie kiest voor SCHELL, kiest voor kwaliteitsproducten “Made in Germany”.

En die komen volledig hier in huis tot stand. Vanaf het eerste idee tot aan het afgewerkte product. Technisch innovatief, verfijnd van vormgeving en geproduceerd door 450 gemotiveerde medewerkers in onze twee ultramoderne fabrieken in Olpe.  Wat u hieraan hebt? Heel eenvoudig: perfecte oplossingen voor alle vragen rond intelligente kraantechnologie. Beoordeel ons gerust op onze prestaties.

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar

Geen ingevoerde gegevens beschikbaar